D-LINE møbelserien

D-LINE er en moderne serie møbler, hvor du “skubber” til skuffer og låger – hvorefter de automatisk åbner. Smart og særdeles praktisk. Findes i 4 smarte og afdæmpede farver.

Gå til D-LINE serien

GAMA møbelserien

Som noter af musik – mix dit valg og få din egen unikke sang. De mange muligheder for at lave en kombination af møblerne, giver dit badeværelse et strejf af finesse.

Gå til GAMA serien

CITY møbelserien

Velkommen til CITY badeværelset. En grebsløs serie med tre forskellige farvekombinationer. Den børstede grå aluminiumsprofil afrunder det rafinerede udseende.

Gå til CITY serien

EVOKE møbelserien

En kollektion med masser af kombinationsmuligheder. Klassisk egetræ og krom, moderne Aquamarine og hvid, moderne hvid og sort. Det er nærmest en dans med farver. Grebsfarverne gør hele forskellen.

Gå til EVOKE serien

ADAGIO møbelserien

En rolig og nedtonet serie, det er moderne og retro samlet i harmoni. At sidde og slappe af, samt mærke roen i hjemmet.

Gå til ADAGIO serien

DUET møbelserien

DUET møbelserien sparer plads i dit badeværelse og giver samtidig masser af lagerplads indeni. To stærke argumenter for at vælge DUET.

Gå til DUET serien

EASY møbelserien

EASY sortimentet er specielt udviklet til mindre rum. Dybden er kun 36 cm, så møblerne passer ind i selv de mindste badeværelser. Til gengæld er både vaskeskabe og højskabe højere, så du stadig har den optimale opbevaringsplads.

Gå til EASY serien