Fragtpriser & leveringstid

Leveringstid:
Alle ordrer, der skal sendes, bliver pålagt et fragtgebyr. Varer afhentet hos Sønderborg Bad og Varme er fragtfrie. Fragtpriserne gælder i Danmark, dog kun brofaste øer.
Forventet leveringstid fra registreret betaling ca. 3-4 uger, i travle perioder kan leveringstiden varer længere. Enkelte varer i Basic serien er lagervarer, men vi tager forbehold for udsolgte varianter (leveringstid ca. 3-7 uger).

Ved alle varer i butikken er den estimerede leveringstid anført. Den forventede leveringstid er derfor ikke det samme som et garanteret leveringstidspunkt.
sonderborgbad.dk kan ikke gøres ansvarlig for nogen form for eventuelle ekstern omkostninger, der er blevet påført vores kunder på grund af forsinkelser/afvigelser fra det angivne leveringstidspunkt eller ved produktfejl og mangler, med mindre andet følger af dansk lovgivnings ufravigelige regler.

Varer, der leveres med fragtmand, leveres til første dør i stueetagen. Tunge eller uhåndterlige leverancer leveres til indkørsel eller hoveddør.

Du kan ikke skrive på ordren, hvilken dag eller tidspunkt du ønsker varen leveret, men du oplyses hvilken dag varerne leveres.

Sonderborgbad.dk forventer altid, at der er en person på adressen, der kan kvittere for modtagelsen.
Vær opmærksom på at tjekke pakken for skader ved levering. Hvis pakken har skader bedes du tage billede og lave et forbehold på fragtbrevet. Skriv derfor på fragtbrevet: “Modtaget med forbehold”
Varen erstattes ikke, hvis dette ikke er overholdt.

Fragtpris:
Fragtprisen varierer efter varekategori:

  • Møbler sendes med fragtmand, pris 400,- inkl. moms
  • Spejle sendes med fragtmand, pris 400,- inkl. moms (kræver speciel indpakning for at sikre varen)
  • Bænke sendes med fragtmand, pris 250,- inkl. moms
  • Småvarer sendes som pakker, prisen er 40,- inkl. moms
  • Faktisk fragtpris kan altid ses når varerne er tilføjet kurven

Vi benytter DSV til fragt forsendelser. I nogle tilfælde vil levering ske direkte fra vores leverandør.